دیشب عدس پلو با کشمش پختم. موقع تفت دادن موادش یکمیرب نارنج زدم بهش، چشیدم ترش شده بود. در واقع ملس بود اما ترشیش بیشتر شده بود. ولی خو از تستر غذاهام درخواست کردم یکمیاز غذا رو بچشه که چشید و گفت خوبه! گفدم ترش نیست؟ یکم تمرکز کرد گف نه:| ته قابلمه سیب زمینیا ردیف چیدم و پلو دم گذاشتم. بعد دم کشیدن یه قاشق از غذا خوردم خوشمزه شده بود😁 شماهم دوس داشتید امتحان کنید. اینجانب واسه عدس پلو خیلی پیاز استفاده میکنم و موقع تفت دادن موادش یکم زعفرونم اضافه میکنم. تا دستور آشپزی دیگر بدرود 🚶♀️
مركز مشاوره آرامش / عشق بازدید : 196
دوشنبه 18 آبان 1399 زمان : 19:39